Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://newschool.gr/lessons θα βρεθείτε στην σελίδα όπου υπάρχουν τα ψηφιακά μαθήματα τα οποία είναι διαθέσιμα.
Εκεί θα επιλέξετε όποιο από αυτά σας ενδιαφέρει και θα μεταφερθείτε στην σελίδα του όπου και παρουσιάζονται η περιγραφή του και λεπτομέρειες γύρω από αυτό.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” μεταφέρεστε αυτόματα στο καλάθι σας όπου και θα εμφανιστεί η επιλογή σας.
Προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κάνετε κλικ στο κουμπί “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”, οπότε και σε νέα σελίδα σας ανοίγει μία φόρμα στην οποία θα πρέπει να γράψετε τα στοιχεία σας και να δώσετε έναν κωδικό.
Πατώντας “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” μπορείτε εάν θέλετε στην επόμενη φόρμα που θα ανοίξει να συμπληρώσετε επιπρόσθετες πληροφορίες (δεν είναι υποχρεωτικό) και να πατήσετε και πάλι “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” προκειμένου να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής.
Επιλέγετε τον τόπο πληρωμής:
α. Εάν επιλέξετε “Alpha Bank” τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας όπου και μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την πληρωμή. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα επιστρέψετε στην πλατφόρμα του New School και στη σελίδα του λογαριασμού σας με τα αναλυτικά στοιχεία του “ξεκλειδωμένου” πλέον μαθήματος που επιλέξατε και στο οποίο μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση.
β. Εάν επιλέξετε “Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά” θα σας ανοίξει μία σελίδα με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού στην Alpha Bank στον οποίο θα κάνετε την πληρωμή σας. Παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο info@newschool.gr αναφέροντας την ημερομηνία και τον Κωδικό Συναλλαγής καθώς επίσης το ονοματεπώπυμό σας, σαν αναφορά πληρωμής. To μάθημα που επιλέξατε δεν θα ξεκλειδωθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας, οπότε και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα με ηλεκτρονικό μήνυμα και με τις αντίστοιχες πληροφορίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο ψηφιακό μάθημα.