Έλενα Λαμπροπούλου

Εκπαιδευτικός

Ονομάζομαι Έλενα Λαμπροπούλου. Έχω υπηρετήσει ως καθηγήτρια αγγλικών στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2007 υπηρετώ ως εκπαιδευτικός ΠΕ60 στην δημόσια εκπαίδευση με οργανική θέση στο 28 ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών.

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία. Από το 2009 μαζί με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του τμήματός μου αναλαμβάνουμε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός μας και επιθυμούμε να διερευνήσουμε περισσότερο, παράλληλα με τις ποικίλες θεματικές δραστηριότητες που υλοποιούνται κατά την διάρκεια έκαστης σχολικής χρονιάς.

Σε όλες μας τις δραστηριότητες διαπλέκονται ποικιλοτρόπως και οι νέες τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας, καθώς εμπλουτίζουν την διδασκαλία και δίνουν άλλη διάσταση στην μαθησιακή διαδικασία.

Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τεχνικές αναπαλαίωσης επίπλων και διακόσμησης μικροαντικειμένων, την δημιουργία κοσμημάτων και την κηπουρική,
ενώ αγαπώ πολύ την θάλασσα, τα ταξίδια και τις τέχνες.