Ψηφιακή εκπαίδευση για το Σχολείο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιοικονομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Παν/μίου Πειραιώς
Συχνές Ερωτήσεις2022-09-20T15:11:13+00:00

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε κάποιο μάθημα;2020-08-29T08:26:22+00:00

Πρέπει να αγοράσετε τη συνδρομή (τρίμηνη ή ετήσια) του μαθήματος για το οποίο ενδιαφέρεστε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την 5νθήμερη Δωρεάν Συνδρομή προκειμένου να αξιολογήστε το μάθημα που επιλέξατε και κατόπιν να αγοράσετε μια συνδρομή.

Πόσο χρόνο διαρκεί η κάθε συνδρομή;2018-10-02T08:37:34+00:00

Υπάρχουν δύο συνδρομές. Η τρίμηνη και η ετήσια. Η ετήσια συνδρομή διαρκεί έως το τέλος της σχολικής χρονιάς. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα και την επόμενη σχολική χρονιά, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για την αντίστοιχη περίοδο.

Μπορώ να έχω πρόσβαση σε περισσότερα από ένα μαθήματα;2017-08-19T15:58:56+00:00

Ασφαλώς. Θα πρέπει απλά να αγοράσετε τη συνδρομή όποιου ή όποιων μαθημάτων σας ενδιαφέρουν.

Πώς μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή;2017-08-22T09:40:45+00:00

Α. Με πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners, καθώς επίσης το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass.

Β. Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο info@newschool.gr αναφέροντας την ημερομηνία και τον Κωδικό Συναλλαγής καθώς επίσης το ονοματεπώπυμό σας, σαν αναφορά πληρωμής.

Πόσο ασφαλές είναι να δώσω τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας στον ιστότοπό σας;2018-10-02T08:46:17+00:00

Είστε απόλυτα ασφαλής τόσο για τια τα προσωπικά σας στοιχεία που θα δηλώσετε στον ιστότοπό μας, όσο και για τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (SSL Protection της Comodo) με αποτέλεσμα τα στοιχεία σας να είναι ασφαλή. Σε ότι αφορά δε στην ηλεκτρονική σας συναλλαγή, μόλις επιλέξετε τη συνδρομή του μαθήματος που σας ενδιαφέρει, οδηγείστε αυτόματα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank με την οποία συνεργαζόμαστε, όπου και δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας προκειμένου η τράπεζα να ολοκληρώσει μέσω του δικού της, απόλυτα ασφαλούς περιβάλλοντος τη συναλλαγή.

Η Alpha Bank χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πώς ενημερώνομαι για την ολοκλήρωση της συναλλαγής;2017-08-19T15:56:38+00:00

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας, σας έρχεται αμέσως ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από την Alpha Bank με τα στοιχεία της συναλλαγής σας και άλλο ένα email από το New School με την απόδειξη της πληρωμής σας.

Πώς και πότε ενεργοποιείται η συνδρομή μου;2018-10-02T08:49:49+00:00

Αυτόματα, μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας, λαμβάνετε ένα επιπλέον ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία του λογαριασμού που δημιουργήθηκαν στο New School (συμπεριλαμβάνεται και ένα password που δημιουργήθηκε αυτόματα) και την ηλεκτρονική διεύθυνση του μαθήματος, τη συνδρομή του οποίου επιλέξατε.

Μόλις ακολουθήσετε το σχετικό σύνδεσμο, θα σας ζητηθεί να δώσετε το Username το οποίο δηλώσατε όταν κάνατε αρχικά την εγγραφή σας και το Password το οποίο σας στάλθηκε με email. Αμέσως μόλις τα συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το μάθημα θα ξεκλειδωθεί για εσάς.

Εάν κάνω αντικαταβολή στον τραπεζικό σας λογαριασμό, πότε θα ενεργοποιηθεί η συνδρομή μου;2017-08-19T15:51:37+00:00

Αμέσως μόλις λάβουμε το μήνυμα της συναλλαγής σας από την τράπεζα, θα ενεργοποιήσουμε τη συνδρομή σας και θα σας αποστείλλουμε ηλεκτρονικά, τόσο την απόδειξή σας, όσο και τις αναλυτικές πληροφορίες προκειμένου να δείτε άμεσα το μάθημα του οποίου τη συνδομή αγοράσατε.

Μπορώ να δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου και σε άλλους προκειμένου να έχουν και αυτοί πρόσβαση στα ψηφιακά μαθήματα του New School;2017-08-22T09:25:30+00:00

Όχι. Η συνδρομή σας είναι αποκλειστικά δική σας και μόνο εσείς (εκπαιδευτικός – μαθητής – γονέας) επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα. Η πλατφόρμα είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεκλειδώνει μόνο σε ένα χρήστη ανά κωδικό αγοράς συνδρομής.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να αγοράσω μία συνδρομή για κάποιο από τα ψηφιακά μαθήματα της πλατφόρμας;2020-04-24T11:26:03+00:00

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://newschool.gr/lessons θα βρεθείτε στην σελίδα όπου υπάρχουν τα ψηφιακά μαθήματα τα οποία είναι διαθέσιμα.
Εκεί θα επιλέξετε όποιο από αυτά σας ενδιαφέρει και θα μεταφερθείτε στην σελίδα του όπου και παρουσιάζονται η περιγραφή του και λεπτομέρειες γύρω από αυτό.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” μεταφέρεστε αυτόματα στο καλάθι σας όπου και θα εμφανιστεί η επιλογή σας.
Προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κάνετε κλικ στο κουμπί “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”, οπότε και σε νέα σελίδα σας ανοίγει μία φόρμα στην οποία θα πρέπει να γράψετε τα στοιχεία σας και να δώσετε έναν κωδικό.
Πατώντας “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” μπορείτε εάν θέλετε στην επόμενη φόρμα που θα ανοίξει να συμπληρώσετε επιπρόσθετες πληροφορίες (δεν είναι υποχρεωτικό) και να πατήσετε και πάλι “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” προκειμένου να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής.
Επιλέγετε τον τόπο πληρωμής:
α. Εάν επιλέξετε “Alpha Bank” τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας όπου και μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την πληρωμή. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα επιστρέψετε στην πλατφόρμα του New School και στη σελίδα του λογαριασμού σας με τα αναλυτικά στοιχεία του “ξεκλειδωμένου” πλέον μαθήματος που επιλέξατε και στο οποίο μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση.
β. Εάν επιλέξετε “Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά” θα σας ανοίξει μία σελίδα με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού στην Alpha Bank στον οποίο θα κάνετε την πληρωμή σας. Παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο info@newschool.gr αναφέροντας την ημερομηνία και τον Κωδικό Συναλλαγής καθώς επίσης το ονοματεπώπυμό σας, σαν αναφορά πληρωμής. To μάθημα που επιλέξατε δεν θα ξεκλειδωθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας, οπότε και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα με ηλεκτρονικό μήνυμα και με τις αντίστοιχες πληροφορίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο ψηφιακό μάθημα.

Τίτλος

Go to Top