Κριτικές

Οι δυνατότητες που δίνει το ψηφιακό μάθημα στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι πάρα πολλές και πολύ δημιουργικές. Λύνει τα χέρια του δασκάλου και κερδίζει τους μαθητές από το πρώτο μάθημα.

Εκτίμησα ιδιαίτερα το ότι βάζει σε τέτοιο μεγάλο βαθμό την τέχνη στο μάθημα. Σίγουρα στο μέλλον όλοι οι εκπαιδευτικοί θα αξιοποιούμε τέτοια αξιόλογα εργαλεία στην τάξη. Μπράβο στην ομάδα του New School.

Δημήτρης Άνινος, Εκπαιδευτικός

Ως εκπαιδευτικός, μου έκανε εντύπωση η πληρότητα και η ποικιλία του υλικού, η δραστηριότητα που προσφέρει, αλλά και η ευκολία στη χρήση του. Η δε κόρη μου, έχει κολλήσει σε τέτοιο βαθμό με το ψηφιακό μάθημα που το θεωρεί παιχνίδι. Αντιλαμβάνεται πολύ πιο εύκολα τη διδακτέα ύλη.

Συγχαρητήρια στη ομάδα του New School, αλλά και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς γι αυτήν την τόσο αξιόλογη και καινοτόμα δουλειά. Πηγαίνει την εκπαίδευση πολλά βήματα μπροστά.

Κατερίνα Γεωργίου, Εκπαιδευτικός ΠΕ 80

Εξαιρετικά ολοκληρωμένη η προσέγγιση της ύλης! Το καλαίσθητο περιβαλλον υποστηρίζει την ενεργοποίηση όλου του ψυχοπνευματικού δυναμικού του μαθητή μέσα από τη συμμετοχή του σε ευέλικτες και ενδιαφέρουσες διδακτικές δράσεις. Συγχαρητήρια!

Εύη Μπλιάτκα, Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας

Συγχαρητήρια για την πλατφόρμα σας!!! Είναι πλούσια…μας καλύπτει πλήρως!!!

Χρύσα Ρουμπή, Εκπαιδευτικός

Πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά! Ωραία και αναλυτικά δομημένες όλες οι ενότητες του μαθήματος! Πρωτότυπες, δημιουργικές και ακολουθώντας την ύλη ασκήσεις – εργασίες, πολύ εύχρηστες και για τα παιδιά και…πολύ ελκυστικές, μέσα σε ένα υπέροχο ψηφιακό περιβάλλον! Συγχαρητήρια!

Ευαγγελία Κώτσιου, Εκπαιδευτικός

Είναι πάρα πολύ καλή και προσεγμένη δουλεία κατανοητή στα παιδιά με πολύ προσιτές ασκήσεις. Ακολουθεί την σχολική ύλη! Σας ευχαριστούμε που μας δόθηκε η δυνατότητα να σας γνωρίσουμε! Καλή συνέχεια!

Ειρήνη Δραγασάκη, Γονέας

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκμάθησης και προπάντων κατανόησης της Νεοελληνικής Γλώσσας. Η χρήση των οπτικοακουστικών μέσων παράλληλα με την παρουσίαση πολλών παραδειγμάτων και ασκήσεων, βοήθησαν στην αποκωδικοποίηση βασικών όρων και ενίσχυσαν την κριτική σκέψη της κόρης μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Μαίρη Σαμαρτζή, Γονέας

Εξαιρετική δουλειά. Κατανοητή και η θεωρεία και οι ασκήσεις και σύμφωνα με το σχολικό βιβλίο.

Κώστας Παυλόπουλος, Γονέας

Γνώρισα το συγκεκριμένο ψηφιακό μάθημα μέσα από την παρουσίαση της πλατφόρμας και ενθουσιάστικα.

Είναι αναλυτικό, περιεκτικό και με πολλά παραδείγματα. Καλύπτει πλήρως την σχολική υλή, ενώ ταυτοχρόνως αναπτύσει τη κρίση και το μυαλό του μαθητή. Πηγαίνει το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας πολλά βήματα πιο μπροστά από ότι έχουμε συνηθίσει, δηλαδή γίνεται διαδραστικό και όχι βαρετό και μηχανικό το μάθημα.

Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι όλα αυτά γίνονται κινώντας το ενδιαφέρον του ίδιου του παιδιού, που με τη χρήση της αγαπημένης του τεχνολογίας διασκεδάζει να μαθαίνει νέα πράγματα και του δημιουργεί δίψα για έρευνα νέων πηγών και δεδομένων, ξεφεύγοντας από τη κλασική αντιγραφή και παπαγαλία που όλοι κατακρίνουμε!

Εννοείται ότι θα σας ακολουθήσουμε και στην 3η Γυμνασίου και φυσικά συστήνουμε τη ψηφιακή πλατφόρμα! Συνεχίστε τη τόσο καλή δουλειά! Περιμένουμε νέα μαθήματα την επόμενη σχολική χρονιά!

Κατερίνα Γλυνού, Γονέας